Vi gør alt for at gøre vores webshop endnu mere brugervenlig - derfor hører vi meget gerne fra dig.

Send ris og ros her

 


  

RIS OG ROS fra kunder 

 • Jeg finder at hjemmesiden altfortalt.dk er rigtig intuitiv at navigere rundt på og jeg syntes at I er godt opdateret med de seneste nyheder. En fornøjelse med denne site og det eneste sted jeg køber mine lydbøger.

 • Er mega glad for at jeg fandt altfotalt. Skøn med et sted hvor man kan købe e-bøger til sin tablet

 • Som ny kunde og 'gammel' lyd- og e-bogs-freak må jeg komplimentere jer for et særdeles velsmurt setup. Det virker!

 • Ny hjemmeside for mig. men den virker umiddelbart spændende og overskuelig.

 • Jeg ville ønske at man kan søge på f.eks mp3 og cd i samme søgning eller bare fravælge en af tingene. Ellers er det en let og meget fint opbygget side, som er inspirende og har mange lydbøger som vi ikke kan købe andre steder.

 • Jeg går tit ind på siden for at se nye lydbøger. Det er blevet noget træls efter at der også er kommet e-bøger ind på listen. Kunne det ikke være adskilt?

 

 • Jeg har e-bogslæser og synes derfor det er en god ide at I begynder at sælge dem.

 • Altfortalt er en dejlig overskuelig butik. Jeg sætter pris på, at mange af bøgerne kan fås både i download, cde og mp3 udgave. Nyhedsbrevene kommer med et fint interval, ikke for ofte, men tilpas til at man kan blive inspireret.


   
 • Jeg synes altfortalt.dk er inspirerende og lettilgængelig og med en god overskuelig grafik, så jeg får lyst til at kigge nærmere på jeres tilbud og forslag.

    
 • Jeg synes at det er en god side med et stort og varieret udvalg og samtidig er I også hurtige med nyhederne. Det eneste jeg savner er at kunne høre en lille lydbid af hver bog. Der er ikke meget at sige om AltFortalt. 

   
 • Det virker for mig meget tilfredsstillende det i gør nu. Det jeg glæder mig til er, at der er flere bøger som kan købes som download lydbøger. Det er ulige nemmere at håndtere en CD, postvæsen og ventetiden. Jeg er meget tilhænger af romaner og ikke alle disse krimier, det er for trættende.

   
 • Det er altid godt med nogle slagtilbud, det skærper appetitten. Tak for et godt nyhedsmail
  Med venlig hilsen og god sommer

 • Det er dejligt "afslappende" at ha´en god bog i øret , når togturen er lang - forsinkelserne måske af længerere varighed - eller blot at holde fri efter en arbejdsdag - inden det igen kræves, man er "på" sammen med familien. Fra Jeres nyhedsbreve er jeg blevet godt orienteret om de bøger, der findes - Herligt.

   
 • Lydbøger er lige sagen, det har jeg brugt i mange år. Allerede da man kun havde dem på kasettebånd.  At de nu sælges til MP3 afspilleren, det er alle tiders. 

 • Jeg lytter til rigtig mange lydbøger og var medlem af lydbogsklubben før. Jeg syntes det er rigtig dejligt med det nye AltFortalt.dk. Det er mere overskueligt og lækkert.

 • Nemt at finde og handle bøger. Og jeg er stor fan af at man kan købe og downloade sine lydbøger istedet for at vente på en cd, håber derfor også at alle titler kommer som download fremover. 

   
 • Jeg hører dem så ikke, når jeg kører bil, men ellers næsten hver dag, f.eks. når jeg vasker op, gør rent og laver mad. Jeg får "læst" mange flere bøger på denne måde, men vil bestemt ikke undvære den trykte bog. Dejligt at lytte til det fortalte.

Jeg synes www.altfortalt.dk er en spændende hjemmeside, godt og pænt opbygget og specielt afsnittet med Tips og Tricks til lydbøger er jeg glad for.

 

 


HjemHjem

Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00
Samlet 0,00

Kurv Bestil

Nyhedsbrev

Navn
E-mail

Billige lydbøger


Masser af nedsatte lydbøger fra Lytteratur

Kundeservice

KONTAKT
KUNDESERVICE
på 6596 3555 eller info@altfortalt.dk

 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00

 

SE HANDELSBETINGELSER  

Læs mere om

GRATIS LYDBOG

Gratis lydbøger
Hent en gratis lydbog og lær at overføre dine lydbøger til iPhone, Android eller mp3-afspiller

GRATIS E-BOG

Gratis lydbøger
Er E-bøger noget for dig? 
Med denne gratis e-bog kan du selv prøve, hvordan du bruger en e-bog på din e-bogslæser

Ken Follett

Ken Follett
Ken Follett er en af tidens største forfattere med bl.a. Jordens Søjler og Giganternes fald. Køb dem her som lydbøger og e-bøger 

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler Olsen
Køb Jussi Adler-Olsens serie om Afdeling Q som
lydbøger eller e-bøger
Læs om Jussi Adler-Olsen

Lydproduktion

Få lavet lyd til din tekst hos AV Forlaget - Lytteratur
Har du noget tekst du gerne vil har lavet om til lyd - eller en bog til lydbog - så kontakt Lytteratur