Her kan du se alle vores lydbøger med coaching og selvudvikling 

Om Mindfulness

Mindfulness er et begreb, der stammer fra buddhismen og yogaen, som har fundet vej til Danmark i forbindelse med håndtering og behandling af stress, selvudvikling, smertereduktion og generel velvære

Kernen i mindfulness er nærvær, altså 100% opmærksomhed på det, man er i gang med her og nu. Det handler om at være 100% til stede altså f.eks. at kunne lytte til sit barn uden samtidig at planlægge dagens gøremål.

Mindfulness kan trænes ved yoga, meditation og opmærksomhedsøvelser, der øver evnen til at være fokuseret og ved at være opmærksom på åndedrættet, kroppens enkelte dele og sindet.

Mindfulness og meditation mod stress

Er du stresset, og har du ofte tankemylder og svært ved at falde i søvn?

I de senere år bliver mindfulness oftest præsenteret uden religiøse sammenhæng men mere som en teknik eller en filosofi. Derfor møder man i dag også mindfulness i erhvervslivet som bruger det til medarbejdere mod forebyggelse af stress. Mange store virksomheder benytter sig af mindfulness og meditations kurser, men man kan også få hjælp af de mange lydbøger som findes med mindfulness og teknikker mod stress.

Lydbøger om Stress

Mindfulness og miditation mod smerter

Mindfulness Meditation er en nyere behandlingsmetode, som flere benytter sig af til behandling med kroniske smerter. Metoden blev egentlig udviklet til patienter, som sundhedssystemet ikke havde flere behandlingstilbud til - f.eks. mennesker med stress, depressioner, kroniske sygdomme og kroniske smerter.

Meditationens popularitet er steget i takt med, at stadig flere undersøgelser tyder på, at meditation kan have et terapeutisk potentiale, da der både kan registreres psykologiske og fysiologiske virkninger ved regelmæssig brug.

Mindfulness Meditation er en let tilgængelig meditationsform, som tiltaler mange, da enhver efter en kort introduktion kan lære at praktisere den - uanset fysisk formåen og uden forudgående erfaringer med meditation.

Lydbøger med Mindfulness og meditation

Mindfulness og meditation til børn

Tankerne bag selvudvikling med mindfullness kan umiddelbart virke vanskelig, men stadig flere daginstitutioner og folkeskoleklasser forsøger sig med øvelserne.

Helt konkret handler det om at lære barnet at være fokuseret på sin vejrtrækning, ved f.eks. at nærstudere en sten på legepladsen eller med en afspændingsøvelse med gennemgang af, hvordan kroppen føles del for del.

Danske lærere håber at nogle børn bruger teknikkerne i pressede situationer, hvor de skal præstere noget svært, hvor de har svært ved at styre deres temprament eller hvis de føler sig kede af det. Teknikkerne kan også give et bedre samspil og samhørighed i klassen.


HjemHjem

Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00
Samlet 0,00

Kurv Bestil

Nyhedsbrev

Navn
E-mail

Billige lydbøger


Masser af nedsatte lydbøger fra Lytteratur

Kundeservice

KONTAKT
KUNDESERVICE
på 6596 3555 eller info@altfortalt.dk

 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00

 

SE HANDELSBETINGELSER  

Læs mere om

GRATIS LYDBOG

Gratis lydbøger
Hent en gratis lydbog og lær at overføre dine lydbøger til iPhone, Android eller mp3-afspiller

GRATIS E-BOG

Gratis lydbøger
Er E-bøger noget for dig? 
Med denne gratis e-bog kan du selv prøve, hvordan du bruger en e-bog på din e-bogslæser

Ken Follett

Ken Follett
Ken Follett er en af tidens største forfattere med bl.a. Jordens Søjler og Giganternes fald. Køb dem her som lydbøger og e-bøger 

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler Olsen
Køb Jussi Adler-Olsens serie om Afdeling Q som
lydbøger eller e-bøger
Læs om Jussi Adler-Olsen

Lydproduktion

Få lavet lyd til din tekst hos AV Forlaget - Lytteratur
Har du noget tekst du gerne vil har lavet om til lyd - eller en bog til lydbog - så kontakt Lytteratur