E-bøger er en digital bog der bedst læses på en computer, iPad eller en speciel e-bogslæser. Vi sælger e-bøger fra de fleste danske forlag

 

 


Her finder du svar på de fleste spørgsmål der melder sig, når du køber e-bøger online.

 

Hvad er en e-bog?

Formater

Strakslevering

Kan jeg benytte linket til download flere gange?

Når du har hentet e-bogen

Nyttige ePub- og PDF-læseprogrammer til PC, Mac og bærbare aflæsere

E-bøger med DRM-sikring

Returret 

Kan jeg bruge e-bøger fra altfortalt.dk på min iPad, iPhone eller iPod Touch?

Kan jeg bruge e-bøger fra altfortalt.dk på min Kindle e-bogslæser?

Kan jeg bruge e-bøger på min mobiltelefon?

Kan jeg kopiere min e-bog?

Kan jeg udskrive min e-bog? 

Mere information om e-bøger


 E-bøger - download nu 

Hvad er en e-bog? 
En e-bog er en bog i digitalt format, som kan læses på en computer, en smartphone eller en e-bogslæser. E-bøgerne findes i formatet ePub eller PDF

 

 Formater
Vi bruger 2 e-bogsformater, nemlig ePub og PDF. EPub og PDF er fleksible formater som sikrer, at e-bogen tilpasser sig de forskellige skærme og dermed yder den bedst mulige læseoplevelse uanset skærmstørrelse.

 

 Strakslevering
Når du har købt en e-bog, modtager du et link til din e-bog via e-mail. Når du klikker på linket hentes e-bogen automatisk ned på din computer eller e-bogslæser.
Obs! du kan kun klikke på linket en gang. Derfor anbefaler vi, at du gemmer din e-bog i en mappe på du computer. På den måde går dine e-bøger ikke tabt, hvis du f.eks. har behov for at geninstallere noget software eller får ny e-bogslæser

 

 Kan jeg benytte linket til download flere gange?
Når du har klikket på linket, kan du ikke bruge det igen. For DRM-beskyttede bøger er det vigtigt, at du installerer Adobe Digital Editions, FØR du benytter linket til download.  

  

 Når du har hentet e-bogen
For at læse e-bogen skal du bruge et læseprogram og/eller en dedikeret e-bogslæser, smartphone eller iPad, hvis du ønsker at læse e-bogen andre steder end på din computer. Hvilke programmer du skal bruge til at læse din e-bog med, afhænger af bogens format og de tilhørende rettigheder og licenser. Herunder kan du se en liste med info om de forskellige programmer og om hvilket typer e-bøger og enheder de kan benyttes til. Bemærk, at du selv er ansvarlig for at indkøbe eller installere disse programmer.

 

 Nyttige ePub- og PDF-læseprogrammer til PC/Mac og bærbare enheder (e-bogslæsere og smartphones):

Adobe Digital Editions: PDF- og ePub-læser til PC og Mac. Læser også DRM-beskyttede filer
Calibre: PDF- og ePub-læser til PC og Mac.
Adobe Acrobat Reader: PDF-læser til PC og Mac
Foxit: PDF-læser til PC, Mac og forskellige mobiltelefoner
EPUBREADER: Et tilføjelsesprogram til internetbrowseren Firefox, der muliggør læsning af ePub-filer. Forudsætter blot at Firefox (gratis) er installeret.
Aldiko: ePub-læser til mobiltelefoner med Android-styresystemet.
Stanza: ePub-læser til Mac, iPhone, Ipod Touch
eReader Pro: ePub-læser til Windows Mobile telefoner

 

 Returret
Der er ikke returret på køb af download e-bøger jvf. dansk forbrugerlovgivning. Har du købt en bog du ikke ønsker, er det derfor vigtigt at du ikke klikker på linket, så vil vi forsøge at lade handlen gå tilbage.

  

 Kan jeg bruge e-bøger fra altfortalt.dk på min iPad, iPhone eller iPod Touch?
Ja. Alle e-bøger i ePub-format og PDF kan benyttes på Ipad, iPhone og iPod Touch. Det eneste krav er, at du har iTunes (9.1 eller senere) og har Apples bog-applikation iBooks installeret. IBooks er et gratis program, der kan hentes i iTunes. Når du skal læse en e-bog, skal du åbne din e-mail konto og klikke på downloadlinket fra altfortalt.dk. Dernæst klikker du på Åbn i "iBooks", og din e-bog er klar til at blive læst.

 

 Kan jeg bruge e-bøger fra altfortalt.dk på min Kindle e-bogslæser?
Ja. I udgangspunktet understøtter Kindle ikke ePub-formatet, så for at læse din ePub-e-bog skal den derfor konverteres til Amazons eget e-bogsformat. Det kan nemt gøres ved at konvertere ePub-filerne til Amazons e-bogsformat. Det er der flere gratisprogrammer, der kan klare. Vi anbefaler "Calibre", som er et gratisprogram.

Calibre kan man bruge til at konverte filer til masser af forskellige formater - i det her tilfælde skal du vælge det format der hedder "Amazon". Når ePub-filen er konverteret skal den nye fil gemmes på din computer. Herefter sætter du din Kindle til din computer og trækker filen over i det bibliotek på Kindle der hedder "Documents". Herefter vil e-bogen kunne findes i dit Kindle-bibliotek.

 

 Kan jeg bruge e-bøger på min mobiltelefon?
Ja. E-bøger med DRM/vandmærke eller uden kopibeskyttelse kan læses på mobiltelefoner, primært på såkaldte 'Smartphones', der understøtter Epub eller pdf. Nogle mobiler understøtter både Epub og pdf, andre har dedikerede læsere til e-bøger.

 

 

 Kan jeg kopiere min e-bog?
Vandmærkede e-bøger kan du frit kopiere. Husk at det kun er lovligt til privat brug. Du må ikke videresælge eller overdrage e-bogen til andre. Du er desuden selv ansvarlig for at bogen ikke spredes til andre. Overtrædelse af bestemmelsen vil være i strid med Ophavsretsloven. Altfortalt.dk har intet ansvar herfor. Det er alene kunden, der er ansvarlig for, at personlig anvendelse finder sted ved køb af varer fra Altfortalt.dk.

Vigtigt: er din e-bog DRM-beskyttet

Hvis en e-bog er beskyttet med DRM-sikring kræver denne e-bog et bestemt læseprogram. Gratis programmet Adobe Digital Editions SKAL være installeret på din computer, inden du klikker på linket og begynder at downloade din e-bog. Hent Adobe Digital Editions gratis her

Enkelte e-bogslæsere understøtter DRM-beskyttede filer, men det er langt fra alle - derfor er det også en god idé at tjekke om din e-bogslæser understøtter DRM inden du køber.

OM DRM-sikring
DRM er en form for kopibeskyttelse der kontrollerer at køberen ikke videregiver e-bogen til andre. DRM-beskyttelse bevirker at du kun kan kopiere og printe din e-bog en gang, og begrænser hvor mange sider du kan copy/paste til andre programmer. Det er typisk lærebøger som er DRM-sikret.

 

 Kan jeg udskrive min e-bog?
Hvis den købte e-bog er ubeskyttet eller med vandmærke, kan du udskrive den, så mange gange du vil. Hvis din e-bog er DRM-beskyttet kan du kun udskrive den én gang! (Helt nøjagtigt kan du udskrive en bog 1½ gang. De overskydende sider er i tilfælde af printerproblemer og lign.)
Vigtigt! Det er derfor vigtigt at du sikrer dig at din printer fungerer korrekt inden du udskriver din e-bog. Vandmærkede og ubeskyttede e-bøger har ingen begrænsning mht. antal gange de kan udskrives.

  

 Mere information om e-bøger
Vores e-bøger bliver leveret  i samarbejde med Publizon,  der tilbyder yderligere information og support på e-bøger. Læs en mere dybtgående vejledning til e-bøger
her:
For yderligere support henviser vi til Publizons hjælpeside, som du finder
her: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HjemHjem

Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00
Samlet 0,00

Kurv Bestil

Nyhedsbrev

Navn
E-mail

Billige lydbøger


Masser af nedsatte lydbøger fra Lytteratur

Kundeservice

KONTAKT
KUNDESERVICE
på 6596 3555 eller info@altfortalt.dk

 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00

 

SE HANDELSBETINGELSER  

Læs mere om

GRATIS LYDBOG

Gratis lydbøger
Hent en gratis lydbog og lær at overføre dine lydbøger til iPhone, Android eller mp3-afspiller

GRATIS E-BOG

Gratis lydbøger
Er E-bøger noget for dig? 
Med denne gratis e-bog kan du selv prøve, hvordan du bruger en e-bog på din e-bogslæser

Ken Follett

Ken Follett
Ken Follett er en af tidens største forfattere med bl.a. Jordens Søjler og Giganternes fald. Køb dem her som lydbøger og e-bøger 

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler Olsen
Køb Jussi Adler-Olsens serie om Afdeling Q som
lydbøger eller e-bøger
Læs om Jussi Adler-Olsen

Lydproduktion

Få lavet lyd til din tekst hos AV Forlaget - Lytteratur
Har du noget tekst du gerne vil har lavet om til lyd - eller en bog til lydbog - så kontakt Lytteratur