Velkommen til Altfortalt - lydbøger og e-bøger

 

Vi sælger gode danske lydbøger som download og på cd og mp3-cd samt danske e-bøger. Alle vores priser er inkl. dansk moms.


Altfortalt bor i Holmstrup en lille hyggelig flække uden for Odense.

Vi sætter en ære i, at du får en nem og god oplevelse med køb af e-bøger og lydbøger. Vi forsøger at guide dig igennem købet og indtil du hører din lydbog på din afspiller eller læser e-bogen på din e-bogslæser.


Vi har specialiseret os i lydbøger samtidig sælger vi også de mest populære e-bøger. Du vil derfor kunne finde et bredt sortiment af både lydbøger og e-bøger fra alle de store forlag i Danmark. Vi har stor erfaring da vi har været i lydbogsbranchen i 30 år.


Vi har det største udvalg af fysiske lydbøger på cd og mp3-cd, men vi har nok også det største udvalg af download lydbøger idet vi, som de eneste, sælger samtlige lydbøger udgivet af Lytteratur.


Vores vision er at være danskernes foretrukne webshop med lydbøger og e-bøger og har du ros eller ris hører vi meget gerne fra dig. 

 

 

Hold øje med ikonerne når du handler

Når du handler på Altfortalt.dk skal du være opmærksom på hvilket medie din digitale bog findes i.  

   

E-bøger og E-lydbøger er begge download - dvs. du modtager et link til din download lydbog eller e-bog og du kan komme i gang med at læse eller høre din bog inden for 10 minutter.

 

Straks efter din ordre er gået igennem modtager du et download link pr. mail - klik på download-linket, vælg at gemme din e-bog eller lydbog på din computer - herefter kan du overføre den til din e-bogslæser eller mp3-afspiller. HUSK hvis du klikker på linket - har du ingen ombytningsret. Vi anbefaler altid at du gemme dine e-bøger og download lydbøger på din computer, så du ikke mister dem i tilfælde af at din afspiller går i stykker.

Se videoguide og lær hvordan du gør under Tips og tricks

 

OM ALTFORTALT

 

 Altfortalt er ejet af AV Forlaget.

På Altfortalt.dk finder du danske e-bøger og lydbøger fra alle danske forlag både skønlytteratur, biografier, coaching, sprogkurser mm. Vi forsøger at holde dig opdateret med nyheder omkring forfattere, indlæsere og selvfølgelig har vi de sidste nye lydbøger og e-bøger.

 Lytteratur® er ejet af  AV Forlaget

Lytteratur udgiver over 100 nye lydbøger om året og har efterhånden udgivet langt over 500 lydbøger. Samlige lydbøger udgivet af Lytteratur kan du naturligvis købe på Altfortalt.dk.
 

Om AV Forlaget

AV Forlaget har produceret lydbøger siden 1983 og indlæser i dag omkring 200 lydbøger om året og har gennem tiderne indlæst mere end 7.500 lydbøger for mange forlag i Danmark. Lydbøger fra AV Forlaget kan du låne på biblioteket eller på netlydbog.

 

 

Vi er først med nye lydbøger og e-bøger

 

 

 

God service

 

Som nævnt ønsker Altfortalt.dk skal være dit foretrukne sted at handle lydbøger eller e-bøger, derfor hører vi gerne fra dig, hvis du har gode ideer eller kommentarer til vores webshop 

 

Send din mening til joan@altfortalt.dk  

 Har du brug for hjælp - kontakt kundeservice info@altfortalt.dk eller ring 6596 3555

 

     

 

OM LYDBØGER

 

Hør lydbøger - hvis du har en travlt og stresset hverdag og mangler tid til at læse.

 

På Altfortalt.dk er du sikker på at finde de sidst nye lydbøger og vi har lydbøger fra alle forlag i Danmark. Vi har over 30 års erfaringer med lydbøger og har et indgående branchekendskab. Så hvis du har spørgsmål om lydbøger kontakt os - så hjælper vi gerne

 


 

Danske lydbøger er en perfekt alternativ til trykte bøger - som fylder meget, er vanskelige at sidde med og du skal bruge øjnene. Med lydbøger kan du samtidig udføre mange af dagens gøremål samtidig med du høre de bøger du ellers ikke har tid til at læse.

 

 

 

Lydbøger er alle former for tekster og bøger som er indlæst og udgivet på et lydgivende medie - mest brugt er cd, mp3-cd eller download.

 


AV Forlaget begyndte at indlæse og udgive lydbøger til bibliotekerne allerede i 1983. I mere end 25 år kunne man kun høre lydbøger på kassettebånd, hvorfor mange i daglig tale fortsat kalder dem for lydbånd.

Omkring 2007 begyndte de første lydbøger at blive udgivet på mp3-cd og i 2010 begyndte download lydbøger så småt deres indtog på det danske lydbogsmarked. Vi har ikke udgivet lydbøger som lydbånd / kassettebånd siden 2007.

 

 

Mange nye lydbøger fra Lytteratur


 

Vil du høre noget?

Brug tiden i bilen, i toget, i badet, på arbejde, i køkkenet, på løbeturen, på sofaen med de gode lydbøger.

Alle steder, hvor du kan lytte, kan du høre en spændende roman, en historisk fortælling, en indsigtsfuld biografi - eller lære det sprogkursus, du altid har drømt om. 

 

  


HjemHjem

Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00
Samlet 0,00

Kurv Bestil

Nyhedsbrev

Navn
E-mail

Billige lydbøger


Masser af nedsatte lydbøger fra Lytteratur

Kundeservice

KONTAKT
KUNDESERVICE
på 6596 3555 eller info@altfortalt.dk

 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00

 

SE HANDELSBETINGELSER  

Læs mere om

GRATIS LYDBOG

Gratis lydbøger
Hent en gratis lydbog og lær at overføre dine lydbøger til iPhone, Android eller mp3-afspiller

GRATIS E-BOG

Gratis lydbøger
Er E-bøger noget for dig? 
Med denne gratis e-bog kan du selv prøve, hvordan du bruger en e-bog på din e-bogslæser

Ken Follett

Ken Follett
Ken Follett er en af tidens største forfattere med bl.a. Jordens Søjler og Giganternes fald. Køb dem her som lydbøger og e-bøger 

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler Olsen
Køb Jussi Adler-Olsens serie om Afdeling Q som
lydbøger eller e-bøger
Læs om Jussi Adler-Olsen

Lydproduktion

Få lavet lyd til din tekst hos AV Forlaget - Lytteratur
Har du noget tekst du gerne vil har lavet om til lyd - eller en bog til lydbog - så kontakt Lytteratur