Engang en sommer, download lydbog

Engang en sommer, download lydbog
  • Vare nr.: ISBN9788771895315
  • Indlæst afBolette Schrøder
  • ForfatterJessica brockmole
  • Forlag: Lytteratur
  • Medie: download
  • Fil størrelse: 416 MB
  • Spilletid:  9 time(r) 42 minutter
Engang en sommer af Jessica Brockmole – er en fængslende kærlighedshistorie der hylder håbets kraft under en krig, men den er også om andet venskab, der ændres til det dybeste fjendskab og had. Hør nu - køb Engang en sommer som lydbog

Flere detaljer


Prøvelyt: <a href="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" class="button">Get flash player</a>


107,50 Inkl. moms


Download lydbog

Engang en sommer af Jessica Brockmole – er en fængslende kærlighedshistorie der hylder håbets kraft under en krig, men den er også om andet venskab, der ændres til det dybeste fjendskab og had.

Om Engang en sommer - download lydbog

Et tæt venskab og en uskyldig forelskelse opstår, da Luc\'s franske forældre tager den 15-årige sårbare og kunstneriske Clare til sig. 

Luc Crépet er vant til, at hans barmhjertige mor tager folk til sig, som har brug for ekstra kærlig pleje og omsorg, både fysisk og mentalt, på deres idylliske château i det franske landskab.
Men hans mors nyeste projekt Claire Ross, er en forældreløs 15-årig skotsk pige, der inspirerer Luc på måder, han aldrig havde troet muligt. De finder sammen i et venskab, der udvikler sig hurtigt og varmt, og de mødes bl.a. i kunsten, som de begge er dybt fascinerede og optaget af.
Men lige så pludseligt, som Claire kom ind i Luc liv, er hun væk igen, hendes bedstefar hentede hende og hans arbejde førte dem til de fjerneste egne af kloden.


Luc begynder er ude af sig selv og begynder at skrive breve til - mindet om sommeren de delte holder ham i live. Imens hun er væk raser første verdenskrig, og Luc mærker al krigens gru og rædsel på sin egen krop.
Da krigen omsider er slut, vender Luc og Claire tilbage hver især med helt nye vinkler på livet, og spørgsmålet er, om de, der begge er ændret af de mange år og vidt forskellige oplevelser, vil være i stand til at finde hinanden og generobre, hvad der gik tabt.


År senere, i kølvandet på 1. Verdenskrig, vender Clare tilbage til Frankrig for at hjælpe med at lave ansigtsproteser til sårede soldater. En af de forsigtige veteraner, der kommer til studiet virker bekendt, og som hans maske tager form under hendes fingre, hun genkender Luc. Men er denne bitre soldat er bitter den samme dreng, som engang skrev hendes længselsfulde breve fra Paris?

Om Jessica Brockmole
Jessica Brockmole er født i USA, men har tilbragt flere år i Skotland, så hun kender selv alt for godt til udfordringerne med at bevare relationer på en lang afstand. Hun bor nu i Indiana med sin mand og to børn. Hendes første roman, Letters from Skye, høstede stor anerkendelse i mange lande.Jessica Brockmole har her skabt to uforglemmelige karakterer og viser med bogen ENGANG EN SOMMER, hvordan kærlighed og tilgivelse kan forløse os.

”Engang en sommer” er indlæst som lydbog af Bolette Schrøder
i 2017 for Lytteratur hos AV Forlaget / Swann studioKurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00
Samlet 0,00

Kurv Bestil

Nyhedsbrev

Navn
E-mail

Billige lydbøger


Masser af nedsatte lydbøger fra Lytteratur

Kundeservice

KONTAKT
KUNDESERVICE
på 6596 3555 eller info@altfortalt.dk

 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00

 

SE HANDELSBETINGELSER  

Læs mere om

GRATIS LYDBOG

Gratis lydbøger
Hent en gratis lydbog og lær at overføre dine lydbøger til iPhone, Android eller mp3-afspiller

GRATIS E-BOG

Gratis lydbøger
Er E-bøger noget for dig? 
Med denne gratis e-bog kan du selv prøve, hvordan du bruger en e-bog på din e-bogslæser

Ken Follett

Ken Follett
Ken Follett er en af tidens største forfattere med bl.a. Jordens Søjler og Giganternes fald. Køb dem her som lydbøger og e-bøger 

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler Olsen
Køb Jussi Adler-Olsens serie om Afdeling Q som
lydbøger eller e-bøger
Læs om Jussi Adler-Olsen

Lydproduktion

Få lavet lyd til din tekst hos AV Forlaget - Lytteratur
Har du noget tekst du gerne vil har lavet om til lyd - eller en bog til lydbog - så kontakt Lytteratur