E-bøger - (Hvad er en e-bog)

 E-bøger
  • Forlag: Altfortalt
E-bøger er en digital bog som skal LÆSES på en iPad, Tablet, iPhone, Android mobil mm. eller på din computer. Du skal FØRST have installeret et program som kan læse e-bøger.

Flere detaljer


0,00 Inkl. momsHvordan kan jeg læse mine e-bøger:  

Alle E-bøger kan læses på din computer, men fordelen ved e-bøger er, at du kan tage dem med på forskellige mobile enheder - f.eks. e-bogslæsere, bærbar pc, smartphones, tablet eller iPad. 

VIGTIGT!

Det er vigtigt inden du begynder at åbne dine e-bøger at du har installeret et program der kan læse dine e-bøger - dette er gratis hent gratis læseprogrammer her. Du kan også hente en gratis e-bog her, så du kan øve dig inden du køber
Obs! Vær opmærksom på om den e-bog du er ved at købe er DRM-kopisikret - læs mere om DRM 

Når du har købt en e-bog - hvad så?

Når du køber en e-bog modtager du efter kort tid et download link i din mailboks. Vi anbefaler, at du gemmer filen på din computer, i tilfælde af at din afspiller går i stykker. Så har du altid mulighed for at hente dine e-bøger igen til en anden afspiller. 

Obs! Hvis du fortryder dit køb - må du endelig ikke klikke på linket - da det så betragtes som købt jf. brudt emballage og derfor ikke kan ombyttes og fortrydes.

 

Hold øje med ikonerne for digitale bøger - den blå er e-bøger som skal læses og den grønne er lydbøger som skal høres.

 

                               
LÆS e-bøger  
eller    HØR download lydbog:

Hvordan køber og henter jeg en e-bog?

 

1. Først skal du have installeret et program der kan læse dine e-bøger - dette er gratis - se her

2. Så "køber" du de e-bøger du ønsker ved at "tilføj til kurv"

3. Så opretter du dig som kunde - husk at tjekke korrekt e-mailadresse. Husk også at tilmelde dig vores nyheder - så giver vi dig et praj om gode tilbud og nye e-bøger og vi giver dig en rabatkupon på 10% til din først handel.

4. Du modtager nu 2 mails - en med bekræftelse for din betaling - en med download link til din e-bog - når du har klikket på linket, kan du ikke fortryde dit køb.

5. Husk at gemme din e-bog på din computer - vi anbefaler du laver en mappe til alle dine e-bøger, så kan du hurtigt skabe dig en overblik

6. Nu kan du vælge at afspille din e-bog via din computer eller at overføre den til din e-bogslæser.

7. Hvordan du gør det afhænger af din e-bogslæser - se i din betjeningsvejledning.

 

E-bøger har mange fordele i forhold til trykte bøger.

E-bøger fylder ingenting - de er nemme at have med i tasken overalt. 

Du er i gang med din e-bog i løbet af ganske få minutter og skal ikke vente på posten eller ned til boghandleren 

Der er mange e-bøger som måske er udgået som trykt bog, men som du i stedet kan købe som e-bog. 

E-bøger er oftere billigere end trykte bøger og så sparer du selvfølgelig leveringsomkostninger

 

Gratis test e-bog

 

Prøv om e-bøger er noget for dig!
Hent en gratis e-bog "Bomben i bogen", en novelle i krimi-serien om Danmarks hemmlige aktion-enhed.
OBS! Bomben i bogen er DRM-sikret

 
Du kan også hente 2 gratis lydbøger -
se her

 

MERE OM E-BØGER

 

  

 

 


Her finder du svar på de fleste spørgsmål der melder sig, når du køber e-bøger online.

 

 


Hvad er en e-bog?

 

Formater

 

Strakslevering

 

Kan jeg benytte linket til download flere gange?

 

Når du har hentet e-bogen

 

Nyttige ePub- og PDF-læseprogrammer til PC, Mac og bærbare aflæsere

 

E-bøger med DRM-sikring

 

Returret 

 

Kan jeg bruge e-bøger fra altfortalt.dk på min iPad, iPhone eller iPod Touch?

 

Kan jeg bruge e-bøger fra altfortalt.dk på min Kindle e-bogslæser?

 

Kan jeg bruge e-bøger på min mobiltelefon?

 

Kan jeg kopiere min e-bog?

 

Kan jeg udskrive min e-bog? 

 

Mere information om e-bøger

 


 E-bøger - download nu 

 

Hvad er en e-bog? 
En e-bog er en bog i digitalt format, som kan læses på en computer, en smartphone eller en e-bogslæser. E-bøgerne findes i formatet ePub eller PDF

 

 

Formater
Vi bruger 2 e-bogsformater, nemlig ePub og PDF. EPub og PDF er fleksible formater som sikrer, at e-bogen tilpasser sig de forskellige skærme og dermed yder den bedst mulige læseoplevelse uanset skærmstørrelse.

 

 

Strakslevering
Når du har købt en e-bog, modtager du et link til din e-bog via e-mail. Når du klikker på linket hentes e-bogen automatisk ned på din computer eller e-bogslæser.
Obs! linket er kun gyldig i ca. 10 - 30 dage. Derfor anbefaler vi, at du gemmer din e-bog i en mappe på du computer. På den måde går dine e-bøger ikke tabt, hvis du f.eks. har behov for at geninstallere noget software eller får ny e-bogslæser. Bl.a. vælger du at udskifte din iPad, så kan du ikke flytte dine filer fra iTunes. Derfor synes vi, at det er vigtigt at du altid gemmer dine filer på din computer.

 

 

Kan jeg benytte linket til download flere gange?
Hvis du har købt en e-bog der er DRM-sikret kan du kun klikke på linket en gang. Derfor er det vigtigt at du installerer Adobe Digital Editions, FØR du klikker på linket til din e-bog. Der er mest fag- og lærebøger som er DRM-sikret. Andre e-bøger som ikke er angivet med DRM kan du klikke på 10 - 15 gange og såfremt dette ikke lykkesk, så skal du bare kontakte os, så hjælper vi med at finde en løsning.

 

 

Når du har hentet e-bogen
For at læse dine e-bøger skal du bruge et læseprogram og/eller en dedikeret e-bogslæser, smartphone eller iPad, hvis du ønsker at læse dine e-bøger andre steder end på din computer. Hvilke programmer du skal bruge til at læse dine e-bøger med, afhænger af bogens format og de tilhørende rettigheder og licenser. Herunder kan du se en liste med info om de forskellige programmer og om hvilket typer e-bøger og enheder de kan benyttes til.
Bemærk, at du selv er ansvarlig for at indkøbe eller installere disse programmer.

 

 

Nyttige ePub- og PDF-læseprogrammer til PC/Mac og bærbare enheder (e-bogslæsere og smartphones):

 

Adobe Digital Editions: PDF- og ePub-læser til PC og Mac. Læser også DRM-beskyttede filer
Calibre: PDF- og ePub-læser til PC og Mac.
Adobe Acrobat Reader: PDF-læser til PC og Mac
Foxit: PDF-læser til PC, Mac og forskellige mobiltelefoner
EPUBREADER: Et tilføjelsesprogram til internetbrowseren Firefox, der muliggør læsning af ePub-filer. Forudsætter blot at Firefox (gratis) er installeret.
Aldiko: ePub-læser til mobiltelefoner med Android-styresystemet.
Stanza: ePub-læser til Mac, iPhone, Ipod Touch
eReader Pro: ePub-læser til Windows Mobile telefoner

 

 

Returret
Der er ikke returret på køb af e-bøger jvf. dansk forbrugerlovgivning. Har du købt en e-bog du ikke ønsker, er det derfor vigtigt at du ikke klikker på linket, så vil vi forsøge at lade handlen gå tilbage ved at kontakte forlaget som ejer e-bogen.

 

   

 

Kan jeg bruge e-bøger fra altfortalt.dk på min iPad, iPhone eller iPod Touch?
Ja. Alle e-bøger i ePub-format og PDF kan benyttes på Ipad, iPhone og iPod Touch. Det eneste krav er, at du har iTunes (9.1 eller senere) og har Apples bog-applikation iBooks installeret. IBooks er et gratis program, der kan hentes i iTunes. Når du skal læse en e-bog, skal du åbne din e-mail konto og klikke på downloadlinket fra altfortalt.dk. Dernæst klikker du på Åbn i "iBooks", og din e-bog er klar til at blive læst.

 

 

Kan jeg bruge e-bøger fra altfortalt.dk på min Kindle e-bogslæser?
Ja. I udgangspunktet understøtter Kindle ikke ePub-formatet, så for at læse din ePub-e-bog skal den derfor konverteres til Amazons eget e-bogsformat. Det kan nemt gøres ved at konvertere ePub-filerne til Amazons e-bogsformat. Det er der flere gratisprogrammer, der kan klare. Vi anbefaler "Calibre", som er et gratisprogram.

 

Calibre kan man bruge til at konverte filer til masser af forskellige formater - i det her tilfælde skal du vælge det format der hedder "Amazon". Når ePub-filen er konverteret skal den nye fil gemmes på din computer. Herefter sætter du din Kindle til din computer og trækker filen over i det bibliotek på Kindle der hedder "Documents". Herefter vil e-bogen kunne findes i dit Kindle-bibliotek.

 

Kan jeg bruge e-bøger på min mobiltelefon?
Ja. E-bøger med DRM/vandmærke eller uden kopibeskyttelse kan læses på mobiltelefoner, primært på såkaldte 'Smartphones', der understøtter Epub eller pdf. Nogle mobiler understøtter både Epub og pdf, andre har dedikerede læsere til e-bøger.

 

Kan jeg kopiere min e-bog?
Vandmærkede e-bøger kan du frit kopiere. Husk at det kun er lovligt til privat brug. Du må ikke videresælge eller overdrage e-bogen til andre. Du er desuden selv ansvarlig for at bogen ikke spredes til andre. Overtrædelse af bestemmelsen vil være i strid med Ophavsretsloven. Altfortalt.dk har intet ansvar herfor. Det er alene kunden, der er ansvarlig for, at personlig anvendelse finder sted ved køb af varer fra Altfortalt.dk.

E-bøger som er DRM-sikret kan ikke kopieres eller printes ud.


Vigtigt: er din e-bog DRM-beskyttet

Hvis en e-bog er beskyttet med DRM-sikring kræver denne e-bog et bestemt læseprogram. Gratis programmet Adobe Digital Editions SKAL være installeret på din computer, inden du klikker på linket og begynder at downloade din e-bog. Hent Adobe Digital Editions gratis her

Enkelte e-bogslæsere understøtter DRM-beskyttede filer, men det er langt fra alle - derfor er det også en god idé at tjekke om din e-bogslæser understøtter DRM inden du køber en e-bogslæser.

OM DRM-sikring
DRM er en form for kopibeskyttelse der kontrollerer at køberen ikke videregiver e-bogen til andre. DRM-beskyttelse begrænser også, hvor mange gange du kan kopiere og printe din e-bog, og hvor mange sider man kan copy/paste til andre programmer. Det er typist lærebøger som er DRM-sikret.

 

Kan jeg udskrive min e-bog?
Hvis den købte bog er ubeskyttet eller med vandmærke, kan du udskrive den, så mange gange du vil. Hvis din bog er DRM-beskyttet kan du udskrive den én gang! Før du printer, bør du derfor sikre dig, at printeren fungerer korrekt. Vandmærkede og ubeskyttede e-bøger har ingen begrænsning mht. antal gange de kan udskrives.


 

Mere information om e-bøger
Vores e-bøger bliver leveret  i samarbejde med Publizon,  der tilbyder yderligere information og support på e-bøger. Læs en mere dybtgående vejledning til e-bøger her:
 

 

Til topKurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00
Samlet 0,00

Kurv Bestil

Nyhedsbrev

Navn
E-mail

Billige lydbøger


Masser af nedsatte lydbøger fra Lytteratur

Kundeservice

KONTAKT
KUNDESERVICE
på 6596 3555 eller info@altfortalt.dk

 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00

 

SE HANDELSBETINGELSER  

Læs mere om

GRATIS LYDBOG

Gratis lydbøger
Hent en gratis lydbog og lær at overføre dine lydbøger til iPhone, Android eller mp3-afspiller

GRATIS E-BOG

Gratis lydbøger
Er E-bøger noget for dig? 
Med denne gratis e-bog kan du selv prøve, hvordan du bruger en e-bog på din e-bogslæser

Ken Follett

Ken Follett
Ken Follett er en af tidens største forfattere med bl.a. Jordens Søjler og Giganternes fald. Køb dem her som lydbøger og e-bøger 

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler Olsen
Køb Jussi Adler-Olsens serie om Afdeling Q som
lydbøger eller e-bøger
Læs om Jussi Adler-Olsen

Lydproduktion

Få lavet lyd til din tekst hos AV Forlaget - Lytteratur
Har du noget tekst du gerne vil har lavet om til lyd - eller en bog til lydbog - så kontakt Lytteratur